Deze website maakt gebruik van cookies Meer info? Verberg deze melding

Projectmanagement

Onze projectleiders geven richting aan verandering

Een goed idee uitwerken tot een succesvolle verandering, dát is de uitdaging van uw project. De sleutel tot succes is volgens ons professioneel projectmanagement. Onze projectleiders zijn creatief, innovatief en gedreven en hebben ruime ervaring in projectleiding op het gebied van onderwijs en arbeidsmarkt. Zij zetten in op groei, ontwikkeling, ontplooiing en verbetering. Dé voorwaarden voor succesvolle verandering.

Brede expertise
Dankzij onze brede expertise leiden wij bijvoorbeeld projecten gericht op onderwijsvernieuwing, versterking van de regionale arbeidsmarkt, talentontwikkeling of nieuwe samenwerkingsverbanden. Onze opdrachtgevers? Die zijn zeer uiteenlopend: van brancheorganisaties, kenniscentra en opleidingsfondsen tot onderwijsinstellingen, bedrijven en landelijke of lokale overheden.

Van idee naar project
U wilt uw idee verder vormgeven? AO Consult helpt u bij het schrijven van het projectvoorstel, het vinden van de juiste partners, het opzetten van de organisatie en het creëren van draagvlak. Daarnaast beschikken wij over de benodigde expertise voor het aanvragen van subsidies of andere financieringsvormen. Wij helpen u graag verder. Interesse? Maak een vrijblijvende afspraak.

Draagvlak
Draagvlak is essentieel om een succesvol project neer te kunnen zetten. De kracht van AO Consult zit ‘m in het aansturen en betrekken van projectleden en partners op alle niveaus, van werkvloer tot management.

Spin in het web
Onze projectleiders fungeren als ‘spin in het web’. Ze hebben het overzicht, weten snel verbanden te leggen en complexe processen helder te krijgen. Maak kennis met onze projectleiders [link medewerkerspagina]. AO Consult werkt in regionale arbeidsmarktprojecten graag met werkgroepen waaraan zowel vertegenwoordigers uit het onderwijs, het bedrijfsleven, de gemeenten en het UWV deelnemen. We bewaken natuurlijk de projectvoortgang, maar begeleiden ook de werkgroepen bij de inhoudelijke uitwerkingen. We nemen u veel werk uit handen!

Duurzame implementatie
De bereikte projectresultaten mogen natuurlijk niet ‘vervliegen’ na oplevering van uw project. Nieuwe producten en werkwijzen moeten juist doorgezet en verankerd worden. We investeren dan ook graag in een duurzame implementatie, zodat uw organisatie en de partners nog jarenlang de vruchten van uw project kunnen plukken.

Wilt u meer weten over onze ideeën over projectmanagement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of lees een van deze praktijkvoorbeelden: 
Praktijkvoorbeeld 1: Talent in Zicht!
Praktijkvoorbeeld 2: Wijkleerbedrijven Rotterdam